Test

Välkommen till Hägernäs Tandklinik

Hägernäs Tandklinik är din pålitliga tandläkare i Hägernäs, som erbjuder en omfattande rad tandvårdstjänster. Vi fokuserar på att säkerställa din tandhälsa genom att kombinera modern teknik med lång erfarenhet.

Oavsett om du behöver en årlig undersökning, tandreglering eller akut tandvård, kan du lita på oss för professionell och omsorgsfull behandling.

"Bästa tandläkaren! Lugn, försiktig, professionell. Här känner man sig mycket bättre behandlad än hos andra och får en mer personlig koppling till tandläkaren. Man får känslan av att tandkliniken verkligen bryr sig om sina patienter!"

Karolina Tunon
Google reviews

Tandläkare Åkersberga

Våra behandlingar

Våra tjänster inkluderar allmäntandvård, akut tandvård, tandreglering, tandimplantat och estetisk tandvård. Vi skapar individuella behandlingsplaner för att möta dina specifika behov och säkerställa att du får den bästa vården.

Besök en tandhygienist för att hålla koll på tandhälsan

För att upprätthålla god munhälsa är det viktigt att följa en daglig tandvårdsrutin, inklusive regelbundna tandläkarbesök, borstning två gånger om dagen och användning av tandtråd. Vi strävar efter att ge dig de bästa råden och vår expertis för att säkerställa att din munhälsa är i toppskick. Kontakta oss gärna för att boka en tid eller om du har några frågor. Vi ser fram emot att ta hand om dina tandvårdsbehov på Hägernäs Tandklinik.

Vi bjuder på presentkort, airflow och rabatt