Vi tar hand om dina tänder

Tryggt - Professionellt - Prisvärt

Vi tar hand om dina tänder

Tryggt - Professionellt - Prisvärt

Bra val av tandläkare för dig i Åkersberga

Har du besvär med tänderna? Är det dags för en årlig undersökning? Varmt välkommen till en trygg tandläkare för dig som bor i Åkersberga! Vi kombinerar ny teknik med långtgående erfarenhet, i syfte att säkerställa din goda tandhälsa. Vare sig du har hål i tänderna, tandsten eller vill göra ett kosmetiskt ingrepp kan vi garantera kvalitet.

Med stor försiktighet, noggrannhet och professionalitet tar vi hand om dina tänder. Få också goda tips på hur du själv kan göra för att upprätthålla en god munhälsa, och därmed inte behöva gå till tandläkaren lika ofta.

Vi strävar också efter att erbjuda så förmånliga priser som möjligt. Hör gärna av dig om du har några frågor, eller vill boka en tid! Vi har många nöjda kunder i Åkersberga som valt oss som sin tandläkare. 

"Bästa tandläkaren! Lugn, försiktig, professionell. Här känner man sig mycket bättre behandlad än hos andra och får en mer personlig koppling till tandläkaren. Man får känslan av att tandkliniken verkligen bryr sig om sina patienter!"

Karolina Tunon
Google reviews

Tidsbegränsat erbjudande - spara 1890 kr

Just nu är vi mycket nöjda med att kunna presentera ett särskilt erbjudande. Som ny kund har du möjlighet att få en komplett undersökning för endast 590 kr, där det ordinarie priset är 2480 kr. Denna fullständiga undersökning inleds med att vi undersöker dina tänder noggrant och tar röntgenbilder, för att analyseras. 

Vi tittar på resultaten tillsammans och har en dialog om din munhälsa, där du får en genomgång och tips på hur du bibehåller den. Därefter följer en lättare rengöring, eventuell tandstensborttagning och en Airflow-behandling.

Tandläkare Åkersberga - vi bjuder på Airflow-behandling

Som ett skonsamt alternativ till tandblekning erbjuder Airflow ett effektivt sätt att rengöra tänderna, samtidigt som de får tillbaka sin naturliga färg. Med hjälp av saltblästring tar vi bort missfärgningar på tänderna, samtidigt som vi polerar och putsar dem. Detta motverkar tandsten och ger dig ett vitare leende. 

En airflow-behandling i kombination med en undersökning är ett mycket hållbart sätt att ta hand om dina tänder. Vi undersöker tänderna noggrant, för att sedan ge dig en professionell, smärtfri rengöring. Alla nya kunder får en gratis airflowbehandling, i samband med undersökningen.

Tandläkare Åkersberga

Heltäckande utbud av tandläkartjänster

Oavsett vad du som patient har för problem med tänderna, kan vi stå till tjänst. Vare sig du besöker oss för att göra en årlig undersökning, eller behöver göra en mer omfattande tandreglering, kan du känna dig trygg i att välja oss.

Allmäntandvård

Vi utför regelbundna undersökningar och professionell rengöring för att förebygga tandproblem. Vi fokuserar på att tidigt upptäcka och behandla eventuella problem.

Akut tandvård

Vi finns att tillgå när du behöver hjälp snabbt. Här får du akut tandvård med oväntade tandproblem. 

Tandreglering

Vi skapar individuella behandlingsplaner för att korrigera oregelbundna tänder, vilket inte bara förbättrar utseendet utan hjälper dig dessutom att tugga.

Tandimplantat

Med högkvalitativa tandimplantat ersätter vi förlorade tänder och återställer både funktion och estetik. Våra experter skräddarsyr lösningar för dina behov.

Estetisk tandvård

Våra kosmetiska behandlingar, såsom tandblekning och porslinskronor, är utformade för att öka ditt självförtroende.

Tips för en god munhälsa

För att slippa besöka tandläkaren följer här några tips på hur du upprätthåller en god munhälsa. Dessa tips har du med största sannolikhet hört många gånger förut, men det gör det inte mindre sant.

  • Regelbundna undersökningar. Boka regelbundna tandläkarbesök, minst en gång vartannat år, för att tidigt upptäcka eventuella problem och för att hålla tänderna i ett så gott skick som möjligt.
  • Daglig rutin. Håll en konsekvent tandvårdsrutin med borstning två gånger om dagen. Du kan fördelaktligen använda fluortandkräm för att stärka emaljen.
  • Tandtråd. Att använda tandtråd dagligen bidrar till att minska plackbildningen avsevärt. Därigenom minskar du också risken för karies.
  • Skydd vid idrott. För dig som idrottar är det en mycket god idé att använda tandskydd för att minimera risken för skador.

"Tandläkare Rahmat är fantastisk! Lugn, metodisk och pedagogisk. Går dit nästa år igen! Kan starkt rekommendera!"

Roger
Google reviews

Tandläkarskräck? Inga problem

Om du lider av tandläkarskräck kan det vara en tröst att du inte är ensam. Det händer ofta att vi träffar barn och vuxna som drabbas av tandläkarskräck, varje gång de behöver uppsöka tandvård. Utöver att detta i sig är väldigt jobbigt, kan det också leda till att man skjuter upp, eller aldrig bokar en tid.

Här krävs erfarenhet och kunskap. Vi har försökt att skapa en miljö som är så välkomnande som möjligt, i syfte att du ska känna dig trygg. Inga frågetecken ska finnas inför behandlingen, som vi strävar efter ska vara helt smärtfria. I samband med att du bokar är det bara att säga till i förväg så tar vi hand om dig. Om du har några frågor om tandläkarskräck är det bara att höra av dig. 

Få presentkort på köpet

Tidigare på denna sida har du kanske läst om vårt tidsbegränsade erbjudande för en undersökning, eller att vi bjuder alla nya kunder på en airflow-behandling. Men utöver detta får du som ny kund också ett presentkort, värt 500 kr! För bra för att vara sant? Icke.

Detta presentkort kan du använda när du vill, av dig eller av den du väljer att dela kortet med. Presentkortet kan användas till valfri behandling. 500 kr dras då av kostnaden på en behandling du gör i framtiden.

"Rahmat is simply the best dentist! What an amazing treatment, professionalism, kindness, care, honesty, hospitality, tips and advice! I had an excellent and wonderful experience. I absolutely recommend Hägernäs Dental Clinic!"

Christian R. I
Google reviews

Vi bjuder på presentkort, airflow och rabatt