Om oss

Erfarenhet i kombination med modern teknik

Med många år i branschen är vi ett tryggt val. De många patienter vi har träffat har försett oss med erfarenhet inför alla framtida situationer. Tandvårdsrädsla, unika tandrader och långt gångna besvär är inget problem för oss. Vi är självfallet legitimerade och utbildade tandläkare och hygienister, vars mål alltid är din optimala munhälsa.

Vi strävar efter att kombinera denna erfarenhet och trygghetskänsla med ny teknik. Vi håller oss väl uppdaterade med de senaste instrumenten och metoderna inom tandläkarvärlden. Dessa utvecklas ständigt, och ger ofta nya möjligheter för en förbättrad tandvård.

Trygg tandvård för dig i Hägernäs

Till oss kan du komma oavsett status på din tandhälsa. Du kan göra din årliga undersökning, såväl som ett omfattande tandimplantat. Vi anpassar oss efter dig och dina behov.

Just nu får du tillgång till många fördelaktiga erbjudanden. Däribland en fullständig undersökning, airflow-behandling och presentkort för 590 kr, där ordinarie pris för allting är 2480 kr. Ta vara på detta prisvärda erbjudande - hör av dig till oss på Hägernäs Tandklinik!

Tandläkare Åkersberga

Vi anpassar oss efter dig och dina behov